390222.jpg
Tässä on Phobian suvun perustaja ja kantaäiti Agora Phobia. Kuten näette Agora on tuota... hieman erikoisen näköinen... ja tarkoituksena onkin selvittää minkänäköisiä jälkeläisiä hänelle sukupolvien kuluessa syntyy. Agora on raha-/omaisuustavoitteinen vesimies, joka haluaa tienata elämänsä aikana 100000 simoleonia. Kyllästyttyään jatkuvaan ulkonäöstä huomautteluun Agora päätti aloittaa uuden elämän jossain hyvin kaukana. Niin hän päätyi kauan sitten autioituneeseen Insanity Cityn kaupunkiin ja osti Paranoia Boulevardin varrelta suuren tontin, jolle rakensi pienen talon.

390227.jpg
Ensimmäisenä päivänään uudessa kaupungissa Agora tapasi lehdenjakajan. "Aion etsiä itselleni komean miehen ja mennä hänen kanssaan naimisiin", Agora kertoi lehdenjakajalle, "mutta sen miehen nimen tulee alkaa A:lla aivan kuten minun nimenikin, sillä muuten minua kohtaa huono onni."
Agora oli nimittäin hieman taikauskoinen, ja uskoi aivan tosissaan että puolisoiden nimien oli aina alettava samalla kirjaimella tai muuten kävisi huonosti. Hän aikoi vaatia myös tulevia sukupolvia noudattamaan samaa periaatetta.

390233.jpg
Ensimmäinen tontilla vieraillut mies oli Agoran mielestä kyllä komea - mutta hänen nimensä oli Gilbert. "Gilbert... olisipa nimesi vaikka Albert niin ottaisin sinut heti puolisokseni", Agora ajatteli.

390242.jpg
Useita päiviä myöhemmin paikallinen huonekalukauppias saapui Paranoia Boulevardille toivottamaan Agoran tervetulleeksi kaupunkiin. Nähtyään Agoran vähäiset huonekalut hän kutsui tämän vierailemaan kaupassaan. Agora lupasi tulla seuraavana vapaapäivänään, samalla hän voisi tutkailla kaupungin miestarjontaa.

390246.jpg
Kaupungin miestarjonta vaan sattui olemaan varsin kehnoa. Murtovaras Aminin nimi alkoi kyllä A:lla, mutta pieni ääni Agoran pään sisällä sanoi, ettei hänen kannattaisi mennä naimisiin tämän näköisen miehen kanssa. Agora päätti palata kotiin, ja keskittyä toistaiseksi uraansa. Kohtalo kyllä saattaisi hänet yhteen sen oikean kanssa ennemmin tai myöhemmin.

390263.jpg
Seuraavana päivänä töistä palattuaan Agora huomasi joutuneensa todistamaan äänekästä riitaa. Vaaleahiuksinen nainen sätti surullisen näköistä miestä minkä kerkesi. Miehen nimi oli Abhijeet.
Vaikka Abhijeet ei ollutkaan niin komea kuin Agora olisi toivonut tulevan puolisonsa olevan, se tuttu pieni ääni Agoran pään sisällä sanoi heidän kuuluvan toisilleen.

390260.jpg
Niinpä Agora kutsui Abhijeetin kylään ja pyysi tätä kanssaan treffeille. Romantiikkatavoitteisena siminä Abe suostuikin empimättä eikä kavahtanut ollenkaan Agoran erikoista ulkonäköä.

390265.jpg
Jo toisilla treffeillään umpirakastunut pari päätyi sängylle kuhertelemaan ja enemmänkin sillä...

390271.jpg
Outo tunne vatsanpohjassa sai Agoran epäilemään raskautta. Agora soitti heti Abelle ja pyysi tätä kylään seuraavana päivänä.

390273.jpg
Älykkäänä naisena Agora tiesi, että romantiikkatavoitteinen Abe olisi saatava naimisiin ennen kuin tämä ehtisi tajuta sitoutuvansa loppuiäkseen. Niinpä hän kosi Abea samantien. Ja yllätetty mies suostuikin häkeltyneenä.

390274.jpg
Ja heti kihlauksen jälkeen pari meni naimisiin vaatimattomasti Agoran talon etupihalla. Punainen sormus Aben pään yläpuolella paljastaa, mitä Abe ajatteli avioliitosta, kunhan nyt ensin tajusi mitä oikein tuli tehtyä. Kaunis pariskunta, eikö vain ? ;)

390277.jpg
Aben tuomilla rahoilla nuoren parin pientä taloa saatiin laajennettua ja siihen saatiin ikkunat. Lisäksi Abe toi mukanaan paljon elektroniikkaa, josta riitti paljon iloa naapureillekin.

390269.jpg

Agoran raskaus alkuraskaus oli erittäin vaikea. Hän tekikin jatkuvasti lähempää tuttavuutta vessanpöntön kanssa.

390280.jpg
Raskauden edetessä Agoran vointi ei parantunut - päinvastoin. Hän oli jatkuvasti niin nälkäinen, että joutui heräämään syömään keskellä yötä - ja niin väsynyt, että nukahti aina kesken syömisen.

390293.jpg
Agoran käyttäessä kaiken aikansa syömiseen ja nukkumiseen, Abe päätti kehittää kosmetologin taitojaan tarjoamalla ilmaisia muodonmuutoksia naapureille. Tässä uhrina... siis asiakkaana... tontille eksynyt teinipoika Alvin.

390283.jpg
"Aaargghhhhh, sattuu aivan kamalasti!", Agora huusi vessassa naama punaisena. Synnytys oli alkanut. "Abe, auta, minä en kestä tätä tuskaa!" Abe kuitenkin vain nukkui tyytyväisenä makuuhuoneessa uneksien naapuruston naisista, vaikka vaimo huusi synnytystuskissaan kuin palosireeni.

390287.jpg
Pitkän ja vaikean synnytyksen jälkeen maailmaan saapui pieni suloinen tyttövauva. Tytöllä oli punaiset hiukset ja äitinsä tummanvihreät silmät. Agora antoi lapselleen nimeksi Belone. "Rakas pikku Bel, pysythän aina yhtä suloisena, pysythän...", Agora leperteli vastasyntyneelle tyttärelleen.