425525.jpg
Rahaa rakastavan vaimonsa ahkeroidessa töissä Belone-vauvan hoito jäi Abhijeetin vastuulle. Tämä ei tietenkään romantiikkatavoitteista Abea miellyttänyt, hän olisi paljon mieluummin treffaillut naapuruston naisia vaipanvaihdon sijaan.

415091.jpg
Onneksi Belonen vauvaikä kului nopeasti, ja
koitti tytön ensimmäinen syntymäpäivä. Synttäreitä  isä ja tytär joutuivat viettämään ihan kahden kesken Agoran ollessa taas kerran töissä tavoittelemassa mahdotonta toivettaan 100000 simoleonista.

424934.jpg
Belonesta kasvoi odotuksiin nähden varsin suloinen taapero. Suurimman osan kasvonpiirteistään hän oli perinyt isältään - vain olematon nenä oli äidiltä peritty. Belonen luonne oli kuitenkin varsin hankala: hän oli erittäin ulospäinsuuntautunut, erittäin leikkisä, todella ilkeä ja kiukkuinen, eikä välittänyt lainkaan siisteydestä.

424960.jpg
Agora oli taas jatkuvasti nälkäkuoleman partaalla vaikka söikin lähes koko ajan. Hän muisti jatkuvan nälän, josta oli kärsinyt Belonea odottaessaan. "Olen kai sitten raskaana, tai minulla on joku vakava ravinnon imeytymishäiriö", Agora päätteli.

415119.jpg
Jatkuva pahoinvointi vahvisti Agoran epäilyjä raskaudesta. Siitä huolimatta häntä epäilytti: "Vai onkohan minulla sittenkin jokin vakava sairaus... Ja vaikka olisinkin raskaana, voin silti kuolla, olihan edellinen raskautenikin niin kamalan vaikea..." Agora ei oikein osannut lakata huolehtimasta. Älykkyydestään huolimatta hänellä oli taipumusta turhaan huolehtimiseen, lievään vainoharhaisuuteen ja enemmän tai vähemmän järjettömiin pelkoihin.

424893.jpg
Agoran vaikean alkuraskauden vuoksi tärkeiden taitojen opettaminen Belonelle jäi Aben vastuulle. Kaiken lisäksi Belone oli vaativa ja huomionkipeä lapsi. Väsynyt ja kyllästynyt Abe päätti palkata avuksi lastenhoitajan.

424941.jpg
Yöllä väsyneiden vanhempiensa nukkuessa Belone itki ja raivosi sängyssään tuntikausia  kenenkään kiinnittämättä häneen huomiota. Mutta missä oli avuksi palkattu lastenhoitaja?

415156.jpg
Vaahtokylvyssä tietenkin! Eipä ole tämä mummeli oikein tainnut sisäistää työnkuvaansa. Täällä kyllä maksetaan lastenhoidosta eikä kylpemisestä.

424984.jpg
Raskauden edetessä Agoran vointi parani vastoin odotuksia, ja hän jaksoi leikkiä tyttärensä kanssa. Agoran ilme tosin on sen verran pelottava, että luulisi taaperon säikähtävän. Belone oli kuitenkin vain tyytyväinen äidiltään saamasta huomiosta.

424946.jpg
Raskaudestaan huolimatta Agora päätti käydä myös töissä. Eihän mammonatavoitteinen voi jättää väliin yhtään mahdollisuutta tienata rahaa.

424986.jpg
Tällä lastenhoitajalla olikin ovela tapa varmistaa töiden jatkuminen tulevaisuudessa. Tarjota nyt juustokakkua, kun talossa on raskaana oleva nainen. Onneksi Agora tajusi pysytellä kaukana juustokakusta, kaksosia tähän taloon ei kyllä nyt kaivata.

425681.jpg
Lopulta Belonen taaperoikä oli ohi, ja hänestä kasvoi lapsi ilman mitään suurempia juhlallisuuksia.

424909.jpg
Seuraavana yönä Agoran synnytys käynnistyi. Kuten edelliselläkin kerralla, Abe nukkui tyytyväisenä koko tapahtuman ohi, ja Agora joutui jälleen synnyttämään yksin.

425709.jpg
Kaikki meni kuitenkin hyvin ja Agora synnytti pienen tyttövauvan, jolle antoi nimeksi Baro. Sisarensa tavoin Barolla oli punaiset hiukset ja tummanvihreät silmät.

415113.jpg
Päivisin Agoran ollessa töissä turhautunut Abe soitteli treffilinjoille. Romantiikkatavoite alkoi saada yhä vahvempaa otetta tähän saakka varsin uskollisena pysyneestä miehestä.

415130.jpg
Ja pahempaa oli luvassa. Iltaisin Abe tapaili salaa vaimonsa työtoveria muun perheen mentyä nukkumaan.

415097.jpg
Aviomiehensä petollisuudesta vielä täysin tietämätön Agora järjesti syntymäpäiväjuhlat tyttärelleen.

415127.jpg
Baro muistuttikin sitten enemmän äitiään. Luonteeltaan hän oli helpompi lapsi kuin sisarensa: ulospäinsuuntautunut ja erittäin kiltti, mutta myös vakava. Agoraa tietenkin huolestutti tyttärensä tulevaisuus - erikoisen ulkonäön omaavilla ei aina ole kovin helppoa.

415089.jpg
Belone paljastui varsin älykkääksi lapseksi. Hän pärjäsi koulussa loistavasti, ja toi kotiin pelkkiä kiitettäviä.

415142.jpg
Myös shakissa Belone oli varsin taitava ja voittikin kaikki pelit - ei tosin aina ihan rehellisesti.
"Äiti katso, musta kissa ylittää tien!"
"Missä, missä? En minä mitään näe, taidat taas huijata..."

415138.jpg
Naapurin tädillä ei tainnut olla kokemusta lapsista. Tuskin parivuotias yhtälöistä mitään ymmärtää. Baro kuitenkin piti hassusta tädistä ja ystävystyi tämän kanssa.

424913.jpg
Aika kului nopeasti ja taas vietettiin Baron syntymäpäivää. Kukaan ei vaan oikein jaksanut innostua juhlista. Agora ei malttanut lopettaa sormenjälkien etsimistä tyttärensä juhlien ajaksi. Ja vieraksi kutsuttu Malcolm Landgraab pohti vain raha-asioitaan.

424971.jpg
Barosta kasvoi tämän näköinen lapsi. Silmien ja nenän muoto on peritty isältä, muut kasvonpiirteet äidiltä.

415122.jpg
Tyttöjen ollessa koulussa ja Agoran töissä Abe saattoi viimeinkin käyttää vapaapäivänsä niin kuin itse halusi.

415164.jpg
Välillä Abe myös sanoi vaimolleen lähtevänsä ostoksille, mutta tapailikin naisia kaupungilla.

415168.jpg
"Sinä huono ja kelvoton nainen, kuinka kehtaatkin vikitellä naimisissa olevaa miestä? Ja sinä pettävän aviomiehen perikuva, odotahan vain kun vaimosi saa tietää! Tuollaista siveetöntä käytöstä julkisella paikalla!"
Niin molemmat saivat kunnolla käsilaukusta.

424901.jpg
Eräänä päivänä Baro sattui näkemään isänsä suutelevan äidin työtoveria, mikä tietysti järkytti herkkää lasta suuresti.

415134.jpg
Seuraavana päivänä Aben olikin lepyteltävä tytärtään. "Se suukko minkä näit, oli vain ihan viaton poskipusu ystävien kesken", Abe selitteli, "mutta älä nyt kuitenkaan kerro äidille, hän vain hermostuisi turhasta." Lapsiparka oli vielä niin nuori, että uskoi isän selittelyt varsinkin, kun isä hemmotteli häntä
leikkimällä hänen kanssaan
koko loppupäivän  ja ostamalla uusia leluja.

424954.jpg
Baro ei kuitenkaan ollut ainoa, joka oli nähnyt jotain... Aben petollisuus oli paljastunut myös yhdelle hänen tyttöystävistään. Raivoissaan nainen kävi potkimassa perheen roskapöntön nurin useita kertoja päivässä.

425978.jpg
Jatkuvasti levällään olevat roskat johtivat myös torakkaongelmaan. (Ihan turhaan siinä itket Abe, itsepä tämän aiheutit.)

415104.jpg
Agora ei vieläkään huomannut miehensä petollisuutta, vaikka pihalla kulki jatkuvasti Aben tyttöystäviä tuomassa ruusukimppuja ja exiä potkimassa roskiksia.

415176.jpg
Kaiken kaaoksen keskellä yksityiskoulun rehtori saapuu kylään. Agora ja Abe olivat kokonaan unohtaneet kutsuneensa hänet, joten vierailuun ei oltu mitenkään valmistauduttu.

415148.jpg
Ilta ei ole mikään menestys. Talo on sotkuinen, ruokana ihan tavallista spagettia ja vessa koko ajan varattu. Kaikesta huolimatta rehtori hyväksyy tytöt yksityiskoulun oppilaiksi. Ilmeisesti vaatimustaso ei ole kovin korkea.

424905.jpg
Illan päätteksi Belonesta kasvoi teini. Sattuma määräsi hänelle Agoran kauhuksi romantiikkatavoitteen. Elämäntoiveenaan Belonella oli saavuttaa urheilu-uran huippu.


426025.jpg
424926.jpg
Agora alkoikin heti järjestellä perijäksi valitun Belonen tulevaisuutta. Hän toi töistä puolisoehdokkaita esiteltäviksi tyttärelleen. Miesten nimet alkavat tietenkin B:llä. Yläkuvassa Bill ja alhaalla Brandon.

424917.jpg
Belone ei lainkaan pitänyt siitä, että äiti yritti järjestellä hänen asioitaan. Eihän hän romantiikkatavoitteisena edes halunnut naimisiin. Niinpä Belone haki illalla stipendejä ja karkasi sitten yön hämärässä yliopistolle.