Yliopisto oli romantiikkatavoitteisen Belonen unelmien täyttymys. Viimeinkin hän saattoi vapaasti tapailla useita miehiä ilman, että äiti olisi koko ajan puuttumassa asiaan. Sen verran äidin aivopesu oli kuitenkin Beloneen vaikuttanut, että hän päätti tapailla ainoastaan miehiä joiden nimi alkaisi B:llä. Näistä hänen olisi sitten joskus valittava se, jonka kanssa jatkaisi sukua, perijällä kun oli tiettyjä velvollisuuksia.

458256.jpg
Heti asuntolaan saavuttuaan Bel tapasi Brady H:n. He eivät kuitenkaan tulleet toimeen keskenään, eikä heidän välilleen syntynyt koskaan mitään ihmeempää.

458246.jpg
Yliopiston opiskelijoiden puhelinluettelosta oli Belonelle suuri apu sopivien miesten löytämisessä. Ja tässä seuraava ehdokas: Brady C., yliopiston lehmämaskotti. Bel ihastui lehmä-Bradyyn oikopäätä, vaikka ei ollut edes nähnyt hänen kasvojaan. Belonelle näköjään kelpasi sika säkissäkin.

458172.jpg
Pian Belone saikin houkuteltua ihastuksensa treffeille.

458186.jpg
Ja treffeillä Belone saikin kokea jokseenkin erikoiselta näyttävän ensisuudelmansa. Näistä tulikin oikein unelmatreffit.

458270.jpg
Jonkin aikaa tapailtuaan pari päätyi makuuhuoneen puolelle, ja Belone koki ensimmäisen kertansa miehen kanssa, jonka kasvoja hän ei ollut vielä edes nähnyt.

458259.jpg
Lopulta lehmä-Brady suostui näyttämään kasvonsa. Tämännäköinen mies sieltä lehmäasun alta sitten paljastui.

458266.jpg
Seuraava yliopiston puhelinluettelosta löytynyt ehdokas oli Brady M. (Ja mikäköhän mahtaa olla yleisin etunimi tällä yliopistolla?...) Melkoinen 'komistus' tämäkin.

458193.jpg
Romantiikasta kiinnostuneet nuoret löysivätkin heti yhteisen sävelen. Parin suhde kehittyikin ennennäkemättömän nopeasti.

458274.jpg
Kiitokseksi treffeistä Belone sai lahjoja, mm. tämän kalliin patsaan. Yllättävän rikkaita nuo opiskelijapojat tuntuivat olevan, kun oli varaa tällaisiin lahjoihin.

458190.jpg
Yliopiston miehet katsastettuaan Belone päätti lähteä kaupungille rentoutumaan ja tutkailemaan sikäläistä miestarjontaa.

458264.jpg
Kaupungilta löytyikin tämä 'aina yhtä ihana' Benjamin. Bel pyysi mieheltä puhelinnumeroa voidakseen tehdä myöhemmin lähempää tuttavuutta tämän kanssa.

458248.jpg
Ja olihan sitä ennustajaeukon palveluja kokeiltava, edes kerran elämänsä aikana. "Hmm... Minkälaisen sokkotreffikumppanin saisin satasella...?"

458176.jpg
Ennustajaeukko järjesti Belonelle sokkotreffikumppaniksi tylsän yliopiston professorin. Belonen univajeen takia treffit loppuivat lyhyeen.

458220.jpg
Itse opiskelu ei Belonea juurikaan kiinnostanut. Hän käyttikin varsin kyseenalaisia keinoja pitääkseen arvosanat hyvinä ja oppiakseen tarvittavat taidot. Mutta olikohan tuo taitopisteiden varastaminen keittiötyöntekijältä kovin hyvä idea?

458303.jpg
Samanaikaisesti kotona Agorasta oli kasvanut vanhus.

458290.jpg
Ja Barosta romantiikkatavoitteinen (*huokaus*) teini.

458288.jpg
Lisäksi kotiin oli perustettu pienimuotoinen yritys, joka oli epätoivoinen keino saada simeihin tutustumista helpottavia yrityspalkintoja.

458216.jpg
Baro ei pitkään kotona viihtynyt vaan liittyi sisarensa seuraan yliopistolla.

458206.jpg
Barollakin oli omat kyseenalaiset tapansa selviytyä opinnoista. Hän hankkiutui läheisiin väleihin professorinsa kanssa ja sai tältä 'tukiopetusta'.

458180.jpg
Hyvien arvosanojen lisäksi Baro sai professorilta myös kalliita lahjoja kuten nämä DJ-laitteet.

458183.jpg
Baro taisi innostua myös 'valokuvauksesta' kun hankki huoneeseensa oman valokuvauskopin.

458203.jpg
Agora puolestaan alkoi osoittaa sekoamisen merkkejä. Hän kyykisteli pissillä tyttöjen asuntolan pihamaalla keskellä kirkasta päivää.

458254.jpg
Äidin omituinen käytös sai tytöt huolestumaan. "Ettei vain olisi Alzheimerin tautia? Onhan äiti jo iäkäskin", Belone pohti. Lääkäri kuitenkin totesi, että Agoraa vaivasi lievähkö Simitus Bugitus, joka lopulta paranikin itsestään.

458237.jpg
Aina ei Simitus Bugitus kuitenkaan ole yhtä harmiton vaiva. Opiskelijapoika Edwin menehtyi sairauden hengenvaarallisen muodon seurauksena asuntolan kuistille.

458241.jpg
Asuntolassa ei ollut juuri koskaan rauhallista. Siitä piti huolen tämä BSE-nauta nimeltään Emily. (Kyseessä ei siis ole Belonen rakastettu Brady C.) Hullu lehmä tappelikin suunnilleen jokaisen asuntolan opiskelijan kanssa...

458171.jpg
...ja laukaisi sammutuslaitteiston niin moneen kertaan, että kaikilta alkoi mennä hermot. "Vielä kerta niin kutsun teurasauton hakemaan sinut senkin #@&§*:n hullu lehmä!"

458252.jpg
Lehmä-Emilyn hulluuden tilasta juoruaminen olikin Belonen ja Benjaminin suosikkiajanviete.

458227.jpg
Viimein koitti Belonen valmistumispäivä. Hän valmistui parhain arvosanoin. Valmistujaisjuhlissa olikin tunnelma katossa.

458214.jpg
Tähän päättyi Belonen aika yliopistolla. Perijättären on nyt aika ottaa suvun tulevaisuus vastuulleen. Millainen perijä romantiikkatavoitteisesta Belonesta oikein tulee? Ja Agoralla tietenkin on omat suunnitelmansa tyttärensä tulevaisuuden varalle.