503060.jpg
Belonen kotiinpaluuta edeltäneellä viikolla Agora oli viimein saanut Abhijeetin kiinni pettämisestä. Petollinen aviomies sai todellakin tuntea tekojensa seuraukset nahoissaan.

501385.jpg
Agoraa mietitytti kovasti tyttärensä ja sukunsa tulevaisuus. Perijäksi valittu Belone kun sattui olemaan isänsä tavoin romantiikkatavoitteinen. Asialle olisi tehtävä jotain.

503052.jpg
Heti Belonen kotiinpaluuta seuraavana päivänä Agora suostutteli tyttärensä kurkistamaan pihalle ilmestyneeseen omituiseen laitteeseen. "Belone, voisitko kurkistaa mitä tuon vekottimen sisällä oikein on, minä kun olen jo niin vanha ja selkäni on niin kipeä etten itse pysty..." Heti Belonen työnnettyä päänsä laitteen sisään kuului rätisevää ääntä ja ilmaan nousi punaista savua.

503051.jpg
Siinä samassa romantiikkatavoite pyyhkiytyi Belonen mielestä. Tästä eteenpäin Belonea kiinnostivat enimmäkseen juustoleivät.

501412.jpg
Aivan kokonaan Belone ei kuitenkaan romantiikkaa unohtanut. Hän ihastui perheyrityksen komeaan työntekijään, jonka palkkaamisessa Agoralla oli tietenkin ollut sormensa pelissä. Miehen nimi oli Bill, ja hän jaksoi kuunnella Belonen juttuja juustoleipien herkullisuudesta päivästä toiseen.

501452.jpg
Kesäiltoina Billin työvuoron loputtua Belone ja Bill viettivät romanttisia hetkiä talon pihamaalla.

503150.jpg
Eräänä iltana treffien päätteeksi Bill yllätti Belonen pyytämällä tätä vaimokseen.

503048.jpg
Rakastavaiset juhlistivat kihlaustaan makuuhuoneen puolella.

503069.jpg
Belonen ja Billin häitä vietettiin kauniina loppukesän iltana lammen rannalla lähisukulaisten läsnäollessa.

501428.jpg
Kaikki eivät kuitenkaan olleet yhtä onnellisia. Abe jatkoi naisseikkailujaan, mikä sai Agoran raivostumaan. Eikä Agoran raivon kohteena oleminen todellakaan ollut miellyttävää.

501416.jpg
Usein Agora pakeni lammelle kalastamaan välttyäkseen näkemästä petollista aviomistään. Lammesta tulikin Agoralle tärkeä paikka ja kalastuksesta rakas harrastus.

503183.jpg
Agoran kalastusharrastus toi myös kaivattua vaihtelua perheen pääasiassa juustoleivistä koostuvaan ruokavalioon.

503057.jpg
Belone pysytteli kuitenkin pelkästään juustoleivissä. Hän oli raskaana ja aina nälkäinen. Jatkuva nälkä ei Belonea mitenkään haitannut, sehän merkitsi vain enemmän juustoleipiä.

501448.jpg
Belonen synnytys käynnistyi samaisessa kylpyhuoneessa, jossa hän oli itse aikanaan syntynyt. Tuleekohan tästä vielä suvun perinne?

501453.jpg
Lopulta maailmaan saapui pieni harmaasilmäinen ja punatukkainen tyttövauva. Väsynyt ja onnellinen äiti antoi suloiselle tyttärelleen nimeksi Catapeda.

501437.jpg
Abe lupautui huolehtimaan vastasyntyneestä tuoreen äidin toipuessa synnytyksestä. Vaikka Abe ei ollutkaan paras mahdollinen aviomies, isoisänä hänessä ei ollut valittamista.

503067.jpg
Myös isoäiti Agora oli innoissaan ensimmäisestä lapsenlapsestaan. Hän jakoi mielellään pikku-Catapedalle omia elämänviisauksiaan. "Kun kasvat isoksi, älä ota romantiikkatavoitteista kumppania, sellaisiin ei voi luottaa. Ja muista puolisosi nimen tulee alkaa C:llä, aivan kuten sinun nimesi."

503034.jpg
Abe
oli naisseikkailujensa ohessa  ahkeroinut töissä ja saavutti lopulta elämäntavoitteensa, urheilu-uran huipun. Abe saisi nyt nauttia platinamielialasta loppuikänsä.

503021.jpg
Catapedan ensimmäistä syntymäpäivää juhlittiin isolla joukolla kauniina kevätiltana.

501414.jpg
Catapedasta kasvoi suloinen taapero ja isänsä silmäterä. Luonteeltaan hän on erittäin energinen ja leikkisä, varsin kiltti, melkoinen sottapytty ja hieman ujo.

501402.jpg
Mikäs kummajainen tuo sitten on? Lapsenvahti hieman kärähti yrittäessään korjata hissiä:)

503053.jpg
Eräänä yönä Belone heräsi kovaan vatsakipuun. Perheen toinen lapsi oli matkalla maailmaan.

501407.jpg 
Synnytys oli ohi nopeasti ja pian Belonella oli sylissään pikkuinen poikavauva, jolla oli isänsä mustat hiukset ja isoisältä perityt siniset silmät. Pojalle annettiin nimeksi Claustro.

501393.jpg
Aika kului ja perheessä vietettiin tuplasynttäreitä kun Catapedasta kasvoi reipas koululainen...

501394.jpg
... ja Claustrosta tomera taapero, joka peri kaikki luonteenpiirteensä (2-8-9-6-1) äidiltään.

Millaisia nuoria ja aikuisia Catapedasta ja Claustrosta kasvaa? Ehtiikö iäkäs Agora vielä järjestellä jälkeläistensä asioita? Mitä kuuluu Barolle? Nämä asiat ja muutakin selviää seuraavassa osassa.